Färgerna du behöver i höst !

2010-08-08 @ 19:59:56
Det är inte alltid så att alla vet om villka färger som gäller i höst och vinter (F/W) Även om färgerna varieran, så är det alltid några stora färgtrender som lysser igenom. Jag , och dom flesta andra skulle jag gissa på, älskar höstens färger.Antagligen för att de blir mörka och spännande, eller ljusa och starka. Men denna höst dök det upp lite jokrar i färgskalan: Tillsammans med rik lila, blandade olivtoner, och mer slitna metaller, klassisk mjuk kamel-beige har gjort en comeback, precis som den klaraste röda. Under ser du 6 av de stora färgtrenderna, september är ju snart här.


1. Djup Lila—Juvelfärger är helt rätt denna höst/vinter, men den färg som bländade oss alla mest är djup lila som bland andra; 3.1 Phillip Lim, Burberry, och Oscar de la Renta använde i sina kollektioner.


Från vänster: Burberry Prorsum, 3.1 Phillip Lim, Oscar de la Renta; Yigal Azrouël, Jill Stuart

2. Kamel—Om du inte är säker på att du har något kamel färgat i din f/w garderob, så ska du börja samla nu! Gucci, Chloé och Dries gjorde alla sin version av denna klassiker. Att rekommendera är en kamel blazer eller kappa, precis som Dries och Michael Kors gjorde.


    Från vänster: Dries van Noten, 3.1 Phillip Lim, Chloé, Gucci.

3. Mixad Oliv—För att bygga på den militärtrend som startade för ett bra tag sedan nu, så funkar alla nyanser av olivgrön, brun och andra ”trötta” färger. Burberry Prorsum leder trenden tillsammans med Jill Stuart och Rag & Bone som alla har kommit ut med sitt egna fat av mixade oliver.


  Från vänster: Jill Stuart, Marc by Marc Jacobs, Burberry Prorsum, Rag & Bone


 4. Modern Metallic—När designers försöker få oss att förstå hur mycket de älskar metallic, så kan vi bara säga – you’re preaching to the choir. I små kjolar, skräddarsydda kavajer, och klänningar ner till marken, så har guld, silver och mjuk koppar återvänt till catwalken tack vare Marc Jacobs, Alexander Wang, och Moschino.


Från vänster: Dries van Noten, Marc Jacobs, Moschino, Alexander Wang.

5. Klar Röd— En röd blazer eller en röd dagklänning är ett måste denna höst! Designers som Dolce & Gabbana, Jill Stuart, och Yigal Azrouel skapade hetta när de visade upp sina rödaplagg.


  Från vänster: Givenchy, Marc by Marc Jacobs, Yigal Azrouël, Tommy Hilfiger

6. Blek blå—Men den största överraskningen på denna 2010’s färg palett stod kall blekblå för. Chanel, Tommy Hilfiger, och Marc Jacobs gav oss alla en dusch av det blå.



Från vänster: Chanel, Tommy Hilfiger, 3.1 Phillip Lim, and Dior; all photos courtesy of the designers.

Kommentarer
Postat av: Sara

Nu är vinnaren av veckans blogg uppe på bloggen! Kika gärna in för att se om det var du som vann!♥

2010-08-08 @ 20:23:41     URL: http://myfashionandstyleblogg.blogg.se/
Postat av: ♥Claaaudia ♥

Kul att du är med :)

Ska vi följa varandra via bloglovin :)?

2010-08-09 @ 00:40:38     URL: http://claaaudias.blogg.se/
Postat av: ell

okej! :D tack detsamma!

2010-08-09 @ 12:28:01     URL: http://ells.nu
Postat av: mina

fina blogg.:) checka gärna in min :)

2010-08-10 @ 16:11:31     URL: http://rashidi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0